Kurs

Hos Canis Hundeskole avd Møre og Romsdal bruker vi en metode som kalles ”klikkertrening” på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Men ingen hunder er for gamle til å lære nye atferder, om du har valp eller voksen meld det på kurs! :) Klikkertrening gjør hunden din til en ”læringsmaskin” som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Kontakt helst per epost beathe@canis.no - tlf 90097132

Kursplan for 2017 - se under kursplanen for beskrivelse av de forskjellige kursene

Påmelding www..canishundeskole.no/sunnmore

 

Januar Datoer Sted

 

 

 

 
Februar Datoer Sted

Videregåendekurs

Valpekurs

Oppstart 15.02

Oppstart 28.02

Skeidemarka
Mars Datoer Sted
 

 

 
April Datoer sted

Valpekurs

   

 

 

  t
Mai Datoer Sted
     
     
     
     
     
  Datoer Sted
  Datoer Sted

 

 

 

Ringtrening/handlerkurs

Et kurs der vi går gjennom reglene ved utstilling, premiering, og hvordan vise hunden på best mulig måte.

Dette kurset går både som weekendkurs og som et 4-ukes kurs.

Startes opp ved nok interesserte, ta kontak beathe@canis.no

 

Valpekurs

Valpekurs er for deg som er fersk hundeeier, eller for deg som har fått ny valp. Valpekurset går over 6 kurskvelder, første kurskveld er teori.

Fokus på valpekurs er få deltagere per kurs, max 6 deltagere med hund og 'ubegrenset' antall observatører uten hund. Legger vekt på at hver enkelt deltager blir sett og får mulighet til å lære øvelsene uten forstyrrelser. Etterhvert i kurset legger vi på forstyrrelser, med at valpene får trene samtidig. Det er viktig å lære øvelsene, men vel så viktig kunne konsentrere seg selvom der er andre hunder. Et annet fokus som er på valpekursene er den sosiale biten. Etter endt kurskveld er det mulighet til å slippe valpene sammen så dem får leke. Prøver sette sammen grupper i forhold til rase, alder og størrelse.

Bronsemerkekurs

For deg som allerede har gått et valpekurs eller unghundkurs hos Canis hundeskole avd Møre og Romsdal.

I Bronsemerket vil vi utvikle de grunnferdighetene en lærte på valpekurset, blir mer fokus på grunnleggende lydighet som på plass, gå fot, litt mer avansert enn øvelsene som ble lært på valpekurset. Det blir lagt opp til mer trening med flere hunder samtidig, gjerne 2 og 2 kan trene sammen og bytte på ha ute sin hund. Det blir lagt opp slik en godkjent dommer avholde en prøve etter endt kurs for den som vil det.

 

Kurset går over 6 kvelder, har ingen teori. Kursavg 1800, påmelding via canis.no/moreogromsdal

 

 

 

Innkallingskurs

Dette kurset går over 4 uker, og tar for seg innkalling helt fra start. Passer for valper og voksne. Kurset vil bygges opp slik at en starter med en og en hund, for å lære inn atferden, og forhåpentligvis kunne kalle inn en hund i en gruppe ved kursslutt.

Ta kontakt ved interesse, startes opp ved nok påmeldte

beathe@canis.no

 

Gå pent i bånd - kurs

Kurset går over 4 uker, vil lære metoder og triks for å få hunden til å gå pent i bånd. Starter opp ved nok interessert, ta kontak beathe@canis.no .

 

Om Lykkeligehunder

Min bakgrunn

Kurstilbud

Privattimer

Atferdskonsultasjoner

Hundelufting

Artikler

Linker

 

Copyright © Beathe Pilskog